* فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
* کره و شکلات نیمه تلخ را در مایکروفر یا به صورت بن ماری ذوب کنید.
* قهوه را در آب داغ حل کنید و با وانیل به شکلات ذوب شده اضافه کنید.
* آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
* شکر و تخم مرغ را با سرعت بالا هم بزنید تا غلیظ و کم رنگ شود.
* ابتدا یک چهارم پیمانه مخلوط تخم مرغ را به مخلوط شکلات اضافه کنید و سپس بقیه مخلوط تخم مرغ، مخلوط آرد، گردو و چیپس های شکلاتی را اضافه کنید.
* در سینی پوشیده شده با کاغذ روغنی، با استفاده از قاشق مواد را با فاصله بریزید و سپس با کف دست مرطوب خمیر را کمی فشار دهید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.
* پس از پخت و کمی سرد شدن، روی سینی پنجره ای قرار دهید تا کاملا خنک شود.
* کلوچه شکلاتی آماده روی سطح کمی ترک دارد و داخل آن کمی مرطوب است.